Web Analytics Made Easy - Statcounter

داستان نویسی به صورت متن و تصویر دنباله‌دار را کمیک می‌گویند. به عبارتی "کمیک" فیلمی‌ است که بر روی کاغذ طراحی و در قالب کتاب یا مجله منتشر می‌شود.

برخی از معروف‌ترین داستان‌هایی که به طور کمیک متنشر شده‌اند عبارت است از داستان‌های تن‌تن، ملوان زبل، گارفیلد و... .

در ایران کمیک‌ها از دهه‌ی 50 و با اسم داستان مصور یا پی‌نما شناخته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باعث افتخار ماست که بگوییم اینک ما - همراهان جوان - ناشر تخصصی کتاب‌های کمیک در ایران هستیم و تاکنون بیش از هشتاد عنوان از معروف‌ترین کتاب‌های کمیک را ترجمه و منتشر نموده‌ایم و بزودی جدیدترین کمیک کاملا ایرانی را به بازار کتاب ارائه خواهیم نمود.

قصد داریم هر روز چند کتاب کمیک استریپ را که برای کودکان و نوجوانان طراحی شده اند را معرفی کنیم؛ پس لا ما همراه شوید و بهترین کمیک استریپ های جهان را برای فرزندان تان تهیه کنید.

مجموعه کتاب داستان مصور بن ۱۰-شماره اول



‎سه داستان و سه ماجرای متفاوت و هیجان انگیز که در سفرهای بن و پدربزرگ و دختر عمویش، شاهد خواهیم بود.

‎در داستان اول: گاوی عجیب در حال اجرای نمایش است که...

‎در داستان دوم: مسابقه ماشین سواری، چه مسابقه پر تنشی چه راننده هایی، چه ماجرای...

‎و بالاخره داستان نهایی این جلد از کتاب: آرایشگاه و آرایشگر مرموز که...

‎با بن و پدر بزرگ و دخترعمویش در داستان های بعدی، در جلد های بعدی نیز همراه باشید.

خرید کتاب داستان مصور بن ۱۰-شماره اول

***

مجموعه کتاب داستان مصور سونیک- شماره اول


دکتر اگمن و ربات های شورشی اش دست از سر شهر بر نمیدارند
باز دوباره نبردی دیگر در راه است...
باز باید سونیک و دوستانش شهر را از شر این مزاحم ها نجات دهند
که البته ایندفعه...

خرید کتاب داستان مصور سونیک- شماره اول

***

مجموعه کتاب داستان مصور خیزش لاک پشت های نینجا- شماره اول


‎جدیدترین سری کمیک لاک پشت های نینجا، جایی که مایکی و راف و لئو و دانی به همراه اپریل ، درگیر ماجراهای عجیبی می شوند.
‎این کتاب شامل یک داستان بلند و هیجان انگیز است،
‎موجودی عجیب در حال بهم ریختن شهر و سایر موجودات را...

‎با داستان های باحال و جذاب نینجا ها در سری جدید همراه باشید

خرید کتاب داستان مصور خیزش لاک پشت های نینجا- شماره اول

 

بیشتر بخوانید

کتاب‌های کمیک (داستان مصور) برای کودکان و نوجوانان: در جست و جوی دوری،باب اسفنجی،پلنگ صورتی کتاب‌های کمیک (داستان مصور) برای کودکان و نوجوانان: اردکی،شگفت انگیزان،جنگ ستارگان کتاب‌های کمیک (داستان مصور) برای کودکان و نوجوانان: بن 10، گیسو کمند، لاک پشت های نینجا کتاب‌های کمیک (داستان مصور) برای کودکان و نوجوانان: سونیک، یخ زده، جنگ ستارگان کتاب‌های کمیک (داستان مصور) برای کودکان و نوجوانان: بن تن، گیسو کمند، لاک پشت های نینجا لینک کوتاه: asriran.com/0033QE

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کمیک برای کودکان و نوجوانان لاک پشت های نینجا کتاب داستان مصور کتاب های کمیک شماره اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۵۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غزه؛ محور مقاومت در ادبیات فارسی

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، متن یادداشت به شرح زیر است: 

ادبیات پایداری به‌عنوان نمود احساسی و عاطفی نهضت‌های اسلامی و جریان‌ها و گروه‌های مقاومت در ایران و کشورهای اسلامی به‌ویژه خاورمیانه و خاصه فلسطین اشغالی و لبنان که امروزه مرکزیت پویای آن را در نوار غزه می‌شناسیم، همواره مطرح و جریان‎ساز بوده و هست و اکنون با گذشت دهه‌های متمادی از عمر گروه‌های مقاومت در سرزمین‌های اشغالی، غزه، به‌عنوان محور مقاومت در این بخش از جغرافیای جهان اسلام شناخته می‌شود که سهم قابل توجهی در تولید آثار ادبی دارد.

با نگاهی‌گذرا به ادبیات معاصر فارسی که در دهه‌های اخیر توسط شاعران، نویسندگان، محققان و پژوهشگران حوزه ادبیات تألیف و منتشر شده‌اند، ردپای حماسه‌ها و ایثارگری اعضا و وابستگان گروه‌های مقاومت و غزه در انواع آثار ادبی در کارنامه مؤلفان ایرانی به خوبی مشهود است.

در این میان، در بین گروه‌های مختلف مولفان، شاعران حضور پررنگ و نقش تعیین‌کننده‌ای نسبت به سایر ادیبان دارند. بیشترین تعداد آثار ادبی خلق شده با موضوع غزه در ادبیات معاصر ایران، در بخش شعر است که اغلب در مناسبت‌های مختلف که غزه در مرکز وقایع جهان اسلام قرار داشت توسط شاعران پیشکسوت و جوان سروده شده یا شاعران در ایام دیگر ارادت خود به غزه و گروه‌های مقاومت را در قالب شعر بیان کرده‌اند. از کتاب‌های شاخص در این زمینه که به شعر مقاومت هم مشهور است می‌توان به مجموعه شعر«حنجره‌های شعله‌ور» به کوشش «حسین اسرافیلی»، شاعر نام‌آشنای معاصر اشاره کرد. کتاب حاضر گزیده شعرهای شاعران معاصر کشورمان درباره مقاومت اسلامی به‌ویژه مردم فلسطین است.

این کتاب یکی از پنج کتاب کنگره شعر مقاومت بین‌الملل اسلامی است و پیش از این کتاب‌هایی با عناوین «واژه در سنگر»، «حنجره‌های بیدار»، «خندیدن با لبان زخم» و «درخت آتش» که آنها هم مجموعه شعر شاعران معاصر ایرانی درباره مقاومت بودند، منتشر شده است. از دیگر کتاب‌های مهم در این بخش، اثری با عنوان «والزیتون: مجموعه شعر مقاومت» سروده «حسین شکربیگی»، شاعر ایلامی است که آثار قابل‌توجهی در حوزه شعر مقاومت دارد.

حضور پررنگ شاعران ایرانی در بخش شعر مقاومت فلسطین یادآور این موضوع مهم و حیاتی است که مسئله فلسطین، مسئله شاعران کشور ما بوده است؛ شاعرانی که موضع مشخصی دارند و در برابر انگاره «ارض موعود»، فلسطین را «سرزمینی مقدس و غصب‌شده» می‌دانند.

در بخش داستان ایرانی هم موضوع فلسطین اشغالی، جریان مقاومت و غزه همواره مطرح بوده و هست و نویسندگان کشورمان آثاری را در بخش‌های داستان کوتاه و رمان با این موضوع خلق و منتشر کرده‌اند.

شاخص‌ترین و نخستین رمان فارسی با موضوع فلسطین به‌عنوان «ریاح» اثر «جلال توکلی» نویسنده یزدی درباره نفوذ صهیونیست‌ها در فلسطین و چگونگی اشغال این سرزمین مقدس است که پس از انتشار موردتوجه مخاطبان و محافل ادبی قرار گرفت و در جشنواره‌ ادبی قلم زرین به‌عنوان نخستین داستان بلند فارسی درباره سرزمین مقدس فلسطین‌ موردتقدیر قرار گرفت.

ریاح، یک واژه‌ قرآنی به معنی بادهای بشارت‌دهنده‌ رحمت الهی است (سوره اعراف، آیه‌ ۵۷) که در فضای دردناک و ناگوار داستان، سفیر امید و زندگی و بشارت‌دهنده‌ پیروزی و مدد الهی است.

زمان داستان بین سال‌های ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۱ میلادی اتفاق می‌افتد؛ در آن سال‌ها یهودیان در ظاهر به‌صورت مهاجر که از دست نازی‌ها گریخته‌اند و در فلسطین که آن را «ارض موعود» می‌نامند، جویای کار هستند اما به‌تدریج زمین‌های فلسطینی‌ها را به هر شکل ممکن تصاحب می‌کنند.

اگرچه وقایع کلی داستان واقعی و با استناد به مدارک موجود نوشته شده اما به‌صورت نمادین در داستان اصلی که در یک مزرعه اتفاق می‌افتد، انعکاس می‌یابد، در حقیقت، مزرعه‌ مورد اشاره، نمادی از کشور فلسطین است و هر کدام از شخصیت‌های داستان، نماینده‌ طیف خاصی از مردم آن کشور به شمار می‌روند.
درخت زیتونی در مزرعه و در مرکز داستان وجود دارد که سلسله حوادثی پیرامون آن به‌وجود می‌آید.

این درخت، نمادی از تاریخ و فرهنگ غنی فلسطین است و اگرچه با دسیسه‌ صهیونیست‌ها از ریشه کنده می‌شود و به جای آن یک دکل نگهبانی قرار داده می‌شود ولی پس از سال‌ها مبارزه و مقاومت مردم مظلوم فلسطین، دوباره سر از خاک بیرون می‌آورد و جوانه می‌زند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غزه؛ محور مقاومت در ادبیات فارسی
  • چه کتاب‌هایی را به نوجوانان پیشنهاد بدهیم؟
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه داشتن هویت ایرانی اسلامی در کودکان و نوجوانان هستند
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • مراکز سیار کانون امسال توسعه می یابد
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • کانون پرورشی با ۱۰۰۰ کتاب به نمایشگاه بین‌المللی کتاب رفت
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند